elekala|الکالا

فروشگاه الِکالا elekala اولین مرکز خریدی است که قطعات مربوط به الکتروموتور و الکتروپمپ را به صورت آنلاین و غیرآنلاین ارائه میکند.

elekala|الکالا

فروشگاه الِکالا elekala اولین مرکز خریدی است که قطعات مربوط به الکتروموتور و الکتروپمپ را به صورت آنلاین و غیرآنلاین ارائه میکند.

درباره الِکالا|elekala

فروشگاه الِکالا elekala اولین مرکز خریدی است که قطعات مربوط به الکتروموتور و الکتروپمپ را به صورت آنلاین و غیرآنلاین ارائه میکند.

فروشگاه صنعتی آنلاین الِکالا elekala، بستری مناسب برای مشاوره و خرید اینترنتی قطعات الکتروموتور و تجهیزات و لوازم خانگی و همچنین انواع چسب های متنوع برای افراد فنی و متخصص و یا علاقه مند به حرفه های مختلف است. مرجعی است برای بهتر دیده شدن انواع قطعات و خرید حرفه ای تر نسبت به خرید های سنتی و هچنین توانمندسازی کاربران خود در شناخت تجهیزات و قطعات تخصصی و کسب مهارت فنی بیشتر است. الِکالا elekala، امکان خرید آنلاین و ارسال مطمئن قطعات و تجهیزات الکتروموتور و الکتروپمپ ها و نیز قطعات لوازم خانگی را در هر زمان و مکانی میسر کرده است که شما می توانید پس از کسب اطلاعات لازم و مقایسه محصولات، انتخاب راحت و مطمئنی را تجربه کنید. کاربران الِکالا elekala می توانند انواع قطعات الکتروموتور ها و الکتروپمپ ها که برای اولین بار در ایران به صورت اینترنتی عرضه میشود و همچنین قطعات و تجهیزات دیگر همچون لوازم مربوط به جاروبرقی،لباسشویی،کولر و قطعات و اتصالات مربوط به گاز و آب را نیز به صورت آنلاین خریداری کنند و به آسانی تحویل بگیرند.فروشگاه الِکالا elekala به دنبال ارائه خدمات باکیفیت، رشد روزافزون و تطابق هر چه بیشتر خود با نیاز مشتریان است.
لازم به ذکر است که برای سفارش های با مبلغ بالای ۵۰۰ هزار تومان،برای شهر تهران ارسال رایگان است.

معرفی خازن استارت و تفاوت آن با خازن دائم‌کار

دوشنبه, ۱۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۰۸ ق.ظ | محمد ظهوری نیا | ۰ نظر

 

 

 

 

معرفی خازن استارت و تفاوت آن با خازن دائم‌کار

 

خازن استارت

 

خازن چیست؟

به عنوان مثال خازن استارت- قطعه‌ای است که انرژی الکتریکی موردنیاز در مدارهای الکتریکی را ذخیره می‌کند.

ذخیره‌سازی انرژی الکتریکی در خازن از طریق ایجاد میدان الکتریکی در میان دو صفحه رسانای موازی-به عنوان مثال روی، آلومینیوم- صورت می‌گیرد.

در میان دو صفحه رسانای به‌کارگرفته شده در ساختمان خازن، ماده‌ای با نام دی الکتریک قرار گرفته است که هدف از قرارگیری این ماده در ساختمان خازن افزایش ظرفیت خازن در ذخیره‌سازی انرژی الکتریکی و در نتیجه افزایش ولتاژ ذخیره شده می‌باشد.

خازن یکی از المان‌های بسیار پرکاربرد در مدارها و سیستم‌های الکتریکی محسوب می‌گردد و در مواقعی که مدار به هنگام راه‌اندازی و یا در حین کار به انرژی الکتریکی اضافی نیاز دارد، وارد عمل می‌گردد.

خازن‌ها عموماً با توجه به حداکثر میزان ذخیره‌سازی ولتاژ و یا انرژی الکتریکی، جنس ماده مورد استفاده به عنوان دی الکتریک، شکل و ابعاد، کاربرد و همچنین طول عمر مفید به انواع مختلفی تقسیم می‌گردند

که از پرکاربردترین آن‌ها می‌توان به خازن‌ عدسی، خازن سرامیکی، خازن ورقه‌‌ای، خازن میکا، خازن الکترولیتی، خازن متغیر و خازن روغنی و گازی اشاره کرد.

در ادامه به بررسی خازن استارت و همچنین هدف به‌کارگیری این نوع خازن در مدارها و سیستم‌های الکتریکی پرداخته شده ‌است.

تشابه خازن روغنی و گازی با خازن استارت در به‌کارگیری آنها در مدار به منظور تأمین انرژی راه‌اندازی

معرفی (خازن خشک) یا استارت

خازن استارت

خازن خشک به منظور تأمین انرژی اولیه جهت راه‌اندازی موتورهای تک فاز القایی در مدار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به منظور تأمین انرژی اولیه جهت راه‌اندازی موتورهای تک فاز القایی در مدار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به عنوان توضیح بیشتر جهت راه اندازی موتورهای تک‌ فاز القایی بایستی اختلاف فازی میان دو نوع سیم‌پیچی اصلی موجود در مدار-سیم‌پیچ اصلی و کمکی- ایجاد گردد که خازن استارت یا خازن خشک این مقدار از انرژی اولیه را برای شروع به کار نمودن مدار تأمین می‌کند.

خازن استارت برخلاف ابعادی که دارند، توانایی ذخیره انرژی الکتریکی و ولتاژ الکتریکی بالایی دارند،

این خازن‌ها همچنین توانایی بسیار بالایی در اعمال ولتاژ لحظه‌ای نیز دارند که در آغاز راه‌اندازی کار موتورهای تک فاز القایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خازن‌ استارت یا خشک که با نام خازن‌های راه‌انداز نیز شناخته می‌شوند، توانایی استفاده طولانی مدت در مدار را ندارد، با این توضیح که بعد از مدت زمان زیاد عبور جریان از آنها، دچار آسیب می‌گردند،

لذا کلیدی در مدار قرار داده می‌شود تا پس از لحظه شروع به کار موتور تک فاز، خازن استارت را به طور خودکار از مدار خارج نماید، لذا خازن استارت صرفاً برای راه‌اندازی موتورهای تک فاز القایی مناسب هستند.

(خازن خشک) قابل استفاده برای راه‌اندازی موتورهای تک فاز القایی

 معرفی خازن دائم‌کار و تفاوت آن با خازن استارت (خازن خشک)

خازن دائم‌کار برخلاف خازن استارت انرژی مورد نیاز موتورهای تک فاز القایی را در حین کار آن‌ها فراهم می‌کند.

این خازن‌ها بر خلاف (خازن خشک) به طور دائمی در مدار به‌کار گرفته می‌شوند و با کنترل جریان و ولتاژ سیم‌پیچ موتور به تأمین انرژی موردنیاز مدار جهت بهینه نمودن گشتاور و همچنین افزایش بازده موتور تک فاز القایی کمک می‌کنند.

از دیگر تفاوت خازن دائم‌کار با خازن استارت می‌توان به کم بودن ظرفیت اینگونه خازن‌ها در مقایسه با خازن استارت اشاره کرد.

در مواقع اضطراری-به عنوان مثال خرابی خازن خشک- می‌توان با انجام برخی ملاحضات جای خازن دائم‌کار را با خازن خشک عوض کرد ولی هرگز نمی‌توان از خازن استارت به عنوان جایگزینی برای خازن دائم‌کار بهره برد.

می توانید برای خرید خازن در سایت elekala.com اینجا کلیک کنید و به صورت آنلاین آن را خریداری کنید.

  • محمد ظهوری نیا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی